Webinar “La ruta de la seda corporativa”

Notícies

gen., 2021

Seminari web sobre la publicació “La ruta de la seda corporativa”.

Dimecres 27 de gener de 16 a 17.30 hores.

Idioma: anglès

Inscripcions: contact@corpwatchers.eu

Des de Zeebrugge i Lieja fins als ports d’Itàlia, Espanya i França i la part oriental del continent, les corporacions xineses i l’iniciativa Belt & Road (BRI) estan accelerant el desenvolupament de megacorredors d’infraestructures, posant el comerç al capdavant de les persones i el planeta.

Quines són les empreses xineses actives a Europa i quin és el seu model de negoci? Com està accelerant la Iniciativa Belt & Road l’impuls dels megacorredors d’infraestructures, a Europa i en altres llocs, amb conseqüències negatives pels drets dels treballadors i el medi ambient? Com estan responent els polítics i les empreses europees a la creixent presència de capital xinès?

El seminari web comptarà amb presentacions de Sebastian Franco i Cedric Leterme (Gresea), Elena Gerebizza (Re:Common), Ioana Ciuta (CEE Bankwatch Romania), Olivier Petitjean (Observatoire  Multinationales), Felip Daza i Nora Miralles (Observatori de Drets Humans i Empreses a la Mediterrània), seguides d’una sessió de preguntes i respostes.

Més informació sobre la publicació “The Corporate Silk Road. Una nova era de (e-)infraestructura a Europa?”: https://corpwatchers.eu/en/investigations/des-routes-de-la-soie-pour-les-multinationales-en/