Webinar “La ruta de la seda corporativa”

gen. 2021

Webinar “La ruta de la seda corporativa”

gen. 2021

Seminari web sobre la publicació “La ruta de la seda corporativa”.

Dimecres 27 de gener de 16 a 17.30 hores.

Idioma: anglès

Inscripcions: contact@corpwatchers.eu

Des de Zeebrugge i Lieja fins als ports d’Itàlia, Espanya i França i la part oriental del continent, les corporacions xineses i l’iniciativa Belt & Road (BRI) estan accelerant el desenvolupament de megacorredors d’infraestructures, posant el comerç al capdavant de les persones i el planeta.

Quines són les empreses xineses actives a Europa i quin és el seu model de negoci? Com està accelerant la Iniciativa Belt & Road l’impuls dels megacorredors d’infraestructures, a Europa i en altres llocs, amb conseqüències negatives pels drets dels treballadors i el medi ambient? Com estan responent els polítics i les empreses europees a la creixent presència de capital xinès?

El seminari web comptarà amb presentacions de Sebastian Franco i Cedric Leterme (Gresea), Elena Gerebizza (Re:Common), Ioana Ciuta (CEE Bankwatch Romania), Olivier Petitjean (Observatoire  Multinationales), Felip Daza i Nora Miralles (Observatori de Drets Humans i Empreses a la Mediterrània), seguides d’una sessió de preguntes i respostes.

Més informació sobre la publicació “The Corporate Silk Road. Una nova era de (e-)infraestructura a Europa?”: https://corpwatchers.eu/en/investigations/des-routes-de-la-soie-pour-les-multinationales-en/